Hete zomer, ijskoude borsten


Uit het land van het ondergoed dat voor je sport en de bilscan om je auto mee te starten komt nu de ijs-bh. Ja, een bh met bevroren cups om de borsten koud te houden. Ook op de heetste momenten.

De Super Cool Bra, ijskoud de lekkerste

BH-fabrikant Triumph ontwikkelde de oplossing voor een probleem waarvan veel vrouwen waarschijnlijk niet wisten dat ze het hadden: warme borsten.

De bh heeft gel-cups die zelfs na een paar uur in de vriezer soepel en zacht blijven voor ultiem draagplezier. In de cups zitten plastic vissen en tussen de borsten in hangt een blaadje mint en een mobile van bamboe, omdat het zo’n lekker fris ding is natuurlijk.

Het stuk lingerie wordt niet in productie genomen, maar is gepresenteerd om een belangrijk onderwerp aan te snijden: energie. Vorige zomer werd Japan geteisterd door een hittegolf en toen kon was er net genoeg energie om alle airco’s en ventilatoren draaiende te houden. Nu de kerncentrale van Fukushima niet meer voor energie kan zorgen, hebben de Japanners een probleem. En masse verkoeling zoeken bij een elektrisch apparaat zit er niet in deze zomer.

De lingeriefabrikant hoopt met deze bh’s Japan in ieder geval weer even na te laten denken over het energieprobleem en mogelijke creatieve oplossingen, naast het dragen van ijskoude bh’s natuurlijk.