Vaticaan houdt van zweepjes


De Amerikaanse website TorrentFreak heeft aan de hand van downloadgegevens vast kunnen stellen welke films er in het Vaticaan veel worden geript van het internet. Daaronder veel romatische komedies en avonturenfilms als The Americans, Love, Actually en Chicago Fire. Maar wat vooral opvalt tussen de bravere titels zijn films waarin blote dames billenkoek krijgen.

Onder de films die iemand binnen het Vaticaan via een bit torrent binnenhaalde was een bestand dat WA Lea Lexis and Krissy Lynn heet. Een Google zoektocht leerde TorrentFreak dat het gaat om een pornofilm waarbij de afkorting WA staat voor Whipped Ass (geslagen billen). Een ander cinematografisch meesterwerkje dat werd gedownload was een film met blootsterren Tiffany Starr and Sheena Shaw. Ook hier werden zweepjes gebruikt.

Of degene die deze films in het Vaticaan download een priester, kardinaal of een gewoon personeelslid is, valt niet vast te stellen. Wel is waarschijnlijk dat het om een Duitstalige persoon gaat. Een van de films die van het internet werd gehaald heeft als titel ‘BDSM Sklavin Züchtigung im dunklen Hobbykeller teen fesselspiele’. Misschien een van de bewakers van de paus, de Zwitserse garde?