Samsung Galaxy S7 Edge: heerlijk toestel


Samsung Galaxy S7 Edge

Wie nog rondloopt met een oud telefoontje op zak, doet er goed aan de nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge eens onder de loep te nemen. Het toestel is een juweeltje van techniek met een state of the art design. Niet voor niets is de Samsung S7 Edge bij de jaarlijkse Global Mobile Awards uitgeroepen tot Beste Smartphone van 2016. De prijs werd toegekend voor het geraffineerde ontwerp, de geavanceerde camera en uitstekende prestaties.

Het edge display-ontwerp zorgt voor perfecte rondingen, zodat de S7 Edge prettig in de hand ligt. Naast de comfortabele grip, ziet het er bovendien fraai uit. Heel handig: Samsung heeft sneltoetsen ontwikkeld om met één aanraking te krijgen wat je nodig hebt.

Mobile gaming is met deze Galaxy een stuk aantrekkelijker, dankzij een speciaal control centre. Je hebt toegang tot spannende functies die je gamingervaring beter maken dan ooit. Zelfs games met de zwaarste grafische belasting draaien bijzonder soepel.

Ben je het outdoor-type? Je kunt de telefoon blijven gebruiken zelfs nadat-ie in het water is gevallen. In de stromende regen een taxi bellen, of games spelen in het zwembad – geen probleem. Het inwendige is volledig afgeschermd, terwijl de USB-poorten en oortelefoonaansluitingen open blijven. Dus geen gedoe met extra dopjes of kapjes.

Het scherm heeft een resolutie van 2560×1440 pixels, wat zorgt voor een haarscherp beeld en uitmuntend contrast. De helderheid is met maar liefst 24 procent verbeterd en daardoor is het display ook in de zon prima leesbaar. Met de camera kun je vegende bewegingen in panorama’s vastleggen in videobeelden. Het tegelijkertijd vastgelegde stilstaande panoramabeeld is een naadloze reeks van de duidelijkste beelden uit de bewegende versie.

Of je nu aan het skaten bent of op het strand geniet van een zonsondergang, met de Samsung S7 Edge leg je je mooiste herinneringen onuitwisbaar vast. Inderdaad: de toekomst van vandaag.