Ontmaagding vanwege deeltjesversneller


deeltjesversneller

Schandaal in Australië. Een meisje en jongen worden gefilmd terwijl ze elkaar ontmaagden op het toilet. De reden van hun rendez-vous? De deeltjesversneller.

Eerder dit jaar werd op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland de Large Hadron Collider, de grootste deeltjesversneller ter wereld opgstart. Het doel van dit project is om meer informatie te krijgen over sub-atomaire deeltjes. Daartoe worden protonen met enorme snelheid op elkaar afgeschoten. Als ze botsen, wordt de vrijgekomen energie gemeten. Zo kan worden vastgesteld hoeveel massa ze hebben.

In verschillende media is gespeculeerd dat deze experimenten een zwart gat zouden kunnen veroorzaken, dat de wereld zou opslokken.

Het Australische meisje dat op video is vastgelegd met haar vriendje had deze verhalen gelezen en was overtuigd dat de wereld gedoemd was. En wat doe je dan? Juist, nog even snel je maagdelijkheid verliezen. Met hulp van haar vriendje en het toilet op school was dat zo gepiept. Alleen wist ze niet dat haar liefdesspel werd vastgelegd op video door een medescholier. Die distribueerde het filmpje via mobiele telefoons aan de hele school.

Deze would-be Steven Spielberg is aangehouden op verdenking van het maken en verspreiden van kinderporno. Ook de twee tortelduifjes zijn verhoord, zo kwam het verhaal van de deeltjesversneller aan het licht.

De Large Cadron Collider is na een paar uur testen overigens gelijk stuk gegaan en wordt momenteel nog steeds gerepareerd. Van zwarte gaten op de Frans-Zwitserse grens is geen sprake. De bouwers van de deeltjesversneller zelf verwijzen die mogelijkheid naar het rijk der fabelen.