Nieuw: ondergoed dat voor je sport


In Japan hebben ze iets nieuws bedacht: ondergoed dat voor je sport. Door het te dragen, verbrand je extra calorieën. De ‘MXP Calorie Shaper Pants’ zijn er voor mannen en vrouwen en kun je volgens de fabrikant tijdens je werk én tijdens het sporten dragen. De broekjes hebben een extra stevig honingraatpatroon op de stof gedrukt waardoor je tot zeven procent extra calorieën verbrandt wanneer je beweegt.

Foto: Calorie Shaper

De fabrikant prijst de broekjes aan door te vertellen wat je extra mag eten wanneer je het broekje draagt. Een man van 65 kilo die het broekje dagelijks 90 minuten draagt tijdens het wandelen of sporten, mag straffeloos een blikje bier van 210 calorieën leegdrinken. Een dame die het broekje een week draagt, verbrandt genoeg om zorgeloos een extra puddinkje van 140 calorieën naar binnen te werken. Een of twee boterhammen per week minder, hebben overigens hetzelfde resultaat.

Foto: Calorie Shaper

Voor wie nog niet overtuigd is, de fabrikant adverteert met een extra feitje: het broekje absorbeert vieze luchtjes door het ‘maxi fresh’ materiaal. Dus.

Follow Faqtman on Twitter