UFO of ruimtestation?


Tony Hopping ziet vaak UFO’s. Hij zegt dat hij zijn hele leven al ervaringen heeft met de ongeïdentificeerde vliegende objecten en hij weet het zeker: we zijn niet alleen.

De komst van buitenaardse wezens is voor hem zo makkelijk te spotten, dat hij er gewoon filmpjes van kan maken vanuit zijn achtertuin in Selby, North Yorkshire, een plaats in het midden van Groot-Brittanië.

Van de week was het weer raak. Tony maakte deze video van een UFO:

Het bevalt Tony maar niks: “Ik weet niet of ze vriend of vijand zijn, maar ze komen veel te dichtbij naar mijn smaak. Ik zou de mensen die hier achter zitten wel eens stevige vragen willen stellen over wat ze doen en waarom ze hier zijn.”

Toch lijkt de UFO in beeld verdomd veel op het ruimtestation ISS. Dat is vaak erg goed zichtbaar. Op de avond dat Tony deze video maakte kwam ISS maar liefst vijf keer zichtbaar achter elkaar over.

issOf het echt ISS is, is natuurlijk ook weer niet vast te stellen aan de hand van deze video, maar het zou een goede verklaring zijn. De beelden zijn niet zo best (zo hoort dat bij dit soort filmpjes) maar Tony meldt dat het object geen geluid maakt, langzaam overkomt en fel wit licht uitstraalt. Klinkt als en ziet eruit als ISS. Tony houdt zelf ook nog andere verklaringen voor mogelijk. “Misschien film ik nu wel een geheim onbemand vliegtuig van de luchtmacht.”

Maar eigenlijk gaat Tony, die zich op zijn website ‘Mr. UFO’ noemt, ervan uit dat het toch iets buitenaards moet zijn. “Dat is zeker geen vliegtuig. Ik weet niet wat ze doen om zich zo klein te maken. Wat ik nu aan het filmen ben, zou enorm groot kunnen zijn. Een enorme UFO.”

Zelf ISS spotten is heel makkelijk. Je moet alleen weten wanneer je precies omhoog moet kijken. Dat kun je opzoeken op Heavens-Above.com. Je kunt ook gewaarschuwd worden via Twitter door @twisst te volgen.

online adverteren www.m4n.nl