Man houdt van vrouw ondanks castratie


Een Chinese man die in mei zijn penis kwijt raakte nadat zijn vrouw die met een schaar afknipte, zegt in een interview nog steeds van zijn vrouw te houden. De man, in de Chinese media aangeduid als meneer Han, werd op 7 mei wakker door een scherpe pijn in zijn onderlichaam. Toen hij keek wat er aan de hand was, bleek hij ‘het’ te missen. Er was alleen een bloedig stompje over.

Zijn vrouw was nergens te vinden. Even later keerde ze terug met een dokter die constateerde dat de man inderdaad was gecastreerd. Maar de arts had ook goed nieuws, de penis zou opnieuw aangezet kunnen worden als hij binnen korte tijd zou worden gevonden. De vrouw vertelde echter dat ze het mannelijk lid door het toilet had gespoeld.

Tegenover de politie gaf de vrouw toe dat je met een grote schaar haar man had ontmand. Ze had een eerdere ruzie met de man opgenomen op haar telefoon en was na het afluisteren bang geworden dat de man van haar zou gaan scheiden. Ze vreesde vooral dat hij zou hertrouwen en dat de nieuwe vrouw haar kind zou mishandelen. Om de kans dat haar man een nieuwe vrouw zou vinden te verminderen, besloot ze hem onaantrekkelijker te maken.

Ondanks alles is het stel nog altijd bij elkaar. De man kan alleen nog hurkend plassen, maar heeft tegen verschillende kranten gezegd dat hij bij zijn geliefde blijft.