Het bitje en de mannelijkheid


bitje

Een Zweedse man heeft een klacht ingediend bij het Medische Tuchtcollege in zijn land over een product dat zijn tandarts hem had aangemeten. De man knarst in zijn slaap met zijn tanden, dus kreeg hij een plastic bitje om iedere nacht te dragen. Alleen had dat volgens de man een onverwachte bijwerking. Hij beweert dat zijn penis daardoor kleiner werd.

Ook had de man moeite om een erectie te krijgen. Nadat hij stopte met het dragen van het bitje, keerde zijn penis terug naar zijn voormalige lengte en waren de erectieproblemen ook verdwenen.

Het Tuchtcollege heeft de zaak uitgebreid onderzocht. Ze concentreerden zich daarbij op het plastic materiaal waarvan het bitje is gemaakt. Maar dergelijke tandbeschermers worden door duizenden mannen ’s nachts ingedaan, zonder dat zij vergelijkbare problemen hebben. Ook keken ze of de man het hulpmiddel correct gebruikte.

Maar daaruit is niets gekomen dat zou kunnen wijzen op een verkleining van het geslachtsdeel. Mannen kunnen hun bitjes gewoon blijven gebruiken.