Haai wordt heet van Barry White


Je hebt een mannetjeshaai die maar niet wil paren met vrouwtjeshaaien? Barry White kan helpen.

Hij mag dan ondertussen een paar jaar dood zijn, muziek van de volvette Amerikaanse crooner Barry White kan nog steeds een gewone avond in een romantisch feest veranderen. Niet alleen mensen reageren hitsig op zijn donkerbruine stem, ook dieren worden wild van verlangen.

Tot die ontdekking zijn ze bij het Sea Life London Aquarium in Londen gekomen. Een nieuwe haai die ze hadden aangeschaft, Zorro, moest gaan zorgen voor kleine haaitjes. Alleen had Zorro weinig zin in paren met Mazawabee, een vrouwelijke haai.

Toen kwam het aquarium op het lumineuze idee een beduimelde cassette met Barry White door de onderwaterspeakers te spelen.

Dat werkt misschien wel een beetje te goed. Personeel van het aquarium waarschuwt gasten momenteel over het dartele gedrag van Zorro, dat zeer frequent en verre van romantisch is.

Het liefdesspel van de haai bestaat uit bijten als voorspel en krachtiger bijten bij het hoogtepunt. Het publiek zou kunnen denken dat hij en Mazawabee een paar keer per dag ruzie hebben, maar het is weinig meer dan wat Barry White love ecstacy noemde.

haai Eschipul

Foto: Eschipul.