Gezocht: een tweede Sean Connery


Britse onderzoekers zijn op zoek naar een tweede Sean Connery. De look-a-like zal het bewijs zijn van de noodzaak van Brits onderzoek.

236590963_9998de0112

De onderzoekers vinden Connery het ideale voorbeeld van hoe je er uit kan zien op je oude dag. Nu zijn ze op zoek naar nog een oude van dage die nog vollop in het leven staat en straalt. Doel van de zoektocht is om te bewijzen dat Brits onderzoek er voor gezorgd heeft dat mensen langer en gezonder zijn gaan leven.

De Britse regering wil 600 miljoen pond op onderzoek te gaan bezuinigen. Dit zou volgens de Britse Royal Society of Chemistry (RSC) er voor kunnen zorgen dat ziektes die vooral ouderen treffen minder goed bestreden kunnen worden.

De Sean Connery look-a-like krijgt films met zijn voorbeeld in de hoofdrol, een maatpak, 300 pond en twintig jaar lang een abonnement op Chemistry World Magazine. De kers op de taart is een fotoshoot waarin de beroemde scene op het strand wordt nagespeeld. De look-a-like ligt dan, net als Sean Connery destijds, nonchalant met een Louis Vuitton tas aan zijn voeten.

Bron:Telegraph

Foto:Flickr