Dominatrix gearresteerd voor prikken


Japan staat algemeen bekend als het land van de vreemde seksuele voorkeuren. In Kyoto weten ze daar alles van. Een lokale dominatrix werd steeds beroemder vanwege een bijzonder pijnlijke seksuele handeling die ze uitvoerde bij haar klanten: ze prikte deze heren met injectienaalden in hun geslachtsdeel.

De dame was het Japanse ministerie van Justitie een doorn in het oog, omdat ze steeds openlijker adverteerde voor haar bordeel. Omdat het echter niet om echte seks gaat en de handeling met wederzijds goedkeuren werd uitgevoerd, kon de politie haar echter niets doen.

Maar de officier van justitie heeft daar een trucje op bedacht. Deze week is de vrouw gearresteerd, niet op verdenking van prostitutie, maar vanwege het uitvoeren van medische handelingen zonder de juiste diploma’s. Omdat de naalden ook gebruikt kunnen worden voor injecties, is de vrouw het haasje.

Als bewijs in haar zaak zullen foto’s dienen die ze op haar blog heeft gepost. Daarop is te zien dat de mannen die ze prikte een beetje bloed verloren. Daarmee, zo betoogt justitie, is er bloed getapt en is het dus een medische handeling.