Dikke vrouwen: sneller seks


Hoe zwaarlijviger een vrouw is, hoe eerder ze bereid is seks te hebben met een nieuwe man. Bij mannen is het juist omgekeerd.

Je zoekt als man een vrouw om mee naar bed te gaan? Kijk dan vooral bij de afdeling ‘maatje meer’ van een datingsite. Vrouwen die zwaarder zijn, hebben minder problemen om op een eerste date seks te hebben. Ook lange vrouwen doen daar niet moeilijk over.

Dat ontdekten de uitbaters van FreeDating, een Britse datingsite, na een onderzoek onder 10.000 van hun leden. Mannen hebben over het algemeen – surprise, surprise – geen enkel probleem met seks op een eerste date. Vooral atletische mannen zijn daar wel voor in. Om zielsverwanten te vinden, moeten ze op zoek naar dikke vrouwen en vrouwen die graag in bars komen.

Opmerkelijk: ook vrouwen die geïnteresseerd zijn in auto’s zijn makkelijk in bed te krijgen.

Mannen en vrouwen die als hobby fietsen opgeven en die niet drinken, zijn met minst snel als het gaat om seks. Bij vrouwen is een lage opleiding een indicatie dat ze snel het bed in duiken; bij mannen geldt juist dat een hoge opleiding garant staat voor de wens om vanavond nog met een dame de liefde te willen bedrijven.

Follow Faqtman on Twitter