Brit sloopt nieuwe superauto


hqdefault

Een Brit heeft zijn nieuwe auto van ruim 200.000 euro meteen tegen een boom geparkeerd. Hij had de superauto nog maar een paar minuten in zijn bezit.

Toen de McLaren 650S Spider bij zijn huis in het Britse Hutton werd bezorgd, zagen buren de kersverse eigenaar zijn aanwinst vieren met een fles champagne. Maar even later kon iedereen zien dat hij ermee tegen een boom reed.

De voorkant van de auto is behoorlijk vernield door de frontale botsing, en ook de achterkant raakte beschadigd doordat hij een verkeersbord raakte. Niemand raakte gewond. De politie van Essex is nog op zoek naar getuigen die hebben gezien wie er reed voordat het ongeluk gebeurde. Een vrouw die na het ongeluk kwam vragen of de twee inzittenden in orde waren, moet gezien hebben wie de bestuurder en wie de passagier was. Er is nog niemand gearresteerd.

De McLaren 650S Spider is van Britse makelij, kan nieuw meer dan 300.000 euro kosten en gaat van 0 naar 100 in slechts drie seconden. De topsnelheid is 333 kilometer per uur. De autobouwers hebben veel moeite gedaan om het gewicht onder de 1.428 kilo te houden om de acceleratie en bezineverbruik te verbeteren.