Bij avontuurtje kiezen vrouwen groot


meetlint

Belangwekkend onderzoek van de University of California (VS) over de voorkeur van vrouwen. De onderzoeksvraag is een klassieker: doet de omvang ertoe? Het antwoord is al even klassiek: dat ligt aan hoe je het gebruikt. We hebben het natuurlijk over de omvang van het mannelijk lid. Daartoe werden 75 vrouwen van alle leeftijden bevraagd. Ze hadden voor zich een tafel met kunstpenissen, uitgevoerd in blauw hard plastic. Waarom blauw? Om geen raciale bias te krijgen.

Ze mochten een penis uitkiezen die ze ideaal vonden voor geslachtsverkeer met een vaste partner. Waarop de vrouwen een opmerkelijke voorkeur aan de dag legden voor een 16 centimeter lang exemplaar dat 12,2 centimeter in omtrek was.

Op de vraag welk lid ze zouden kiezen voor een eenmalig avontuurtje met een man, gebeurde iets opmerkelijks: de vrouwen kozen voor één maat groter, 16,4 centimeter lang en 12,7 centimeter in omtrek. Helaas zullen de meeste dames teleurgesteld zijn, de gemiddelde penis van een wereldbewoner is 13,1 centimeter in erecte toestand, met een omtrek van 11,7 centimeter.