Schade aan je smartphone? Laat repareren


stuk mobieltje

De smartphone verovert de wereld. Mensen nemen hun slimme telefoons overal mee naartoe, zelfs naar het toilet. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het telefoonbedrijf Telstra naar het gebruik van deze kleine computers.

Wie al een smartphone heeft, gebruikt dat ding werkelijk overal. Bijna 90 procent van het gebruik vindt thuis plaats, auto’s, treinen en boten komen op de tweede plaats met 59 procent. Maar ook in bed (56 procent) op het toilet (30 procent) en zelfs op een date (11 procent) kijken we even op het schermpje.

De smartphone is ook een manier om verveling tegen te gaan. Een kwart gebruikt het ding in al dan niet saaie vergaderingen of als ze dreigen met een vervelende collega opgescheept te worden – even dat mailtje versturen

En ja, bij zulk intensief gebruik valt het ding wel eens. Vaak met een gebarsten scherm als gevolg. Weggooien is zonde, dus laat hem repareren. Bij The Repair House bijvoorbeeld. Daar zijn ze gespecialiseerd in vakkundige smartphone reparaties. Met een team van getrainde specialisten dragen we zorg dat jouw toestel weer volledig functioneert. Met vier filialen zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.