Kickboksen met de juiste handschoenen


Dit patent werd ingediend door een meneer uit Amerika die hoopt de bokssport te moderniseren. Twee handschoenen is zó vorig jaar, het nieuwe boksen doe je volgens hem met de uniglove. Daarin zitten je handen opgevouwen. Zo kun je lekker harde klappen uitdelen zonder bang te zijn dat een van je handen niet meedoet met de stoot.

Maar of het aan gaat slaan?

Voor iedereen die van normaal boksen en kickboksen houdt, is er het zaak goede kickbokshandschoenen te kopen. Fightshop.nl heeft een uitgebreid assortiment (Kick)bokshandschoenen. In verschillende maten, gewichten en soorten, of je nou traint op bokszakken of met een partner. Met het juiste advies koop je de juiste handschoenen, zodat je lang blessurevrij kunt trainen.

De handschoenen zijn er in leer en kunstleer. Beide gaan lang mee en zijn te krijgen in uitvoeringen voor zaktraining en sparren met een partner. Om je handen te beschermen tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook om je tegenstander tijdens trainingen te beschermen met dempende bokshandschoenen. Uiteraard zijn er ook scheenbeschermers en wreefbeschermers.