iPhone gebruikers hebben meer seks


Je kunt alles onderzoeken, dus ook hoeveel seks gebruikers van telefoons hebben. iPhone leidt, met Blackberry op de tweede plaats. Android-gebruikers staan droog.

Zowel mannen als vrouwen die een iPhone bezitten, brengen veel tijd tussen de lakens door met anderen. Vrouwen met de telefoon van Apple hebben zelfs twee keer zo veel horizontale lol in vergelijking met dames met een gewoon telefoontje.

Ook sexy worden met een iPhone, maar geen zin om diep in de buidel te tasten? Bezoek de refurbished iphone aanbieder telefoondiscounter.nl.

Dat is de uitkomst van een onderzoek van de dating site OKCupid.com, die gegevens over bijna 10.000 smartphone gebruikers heeft uitgeplozen. Daaruit bleek dat vrouwen van 30 jaar met een iPhone gemiddeld iets meer dan 12 seksuele partners hebben gehad in vergelijking met 10 partners voor mannen. Zowel mannen als vrouwen met een Android telefoon hadden elk zes partners. De Blackberry zit heel veilig in het midden.

Je moet overigens wel uitkijken met het nemen van foto’s met je telefoon. OKCupid onderzocht ook de uitwerking van foto’s op netwerken als FaceBook. Hoe slechter de kwaliteit van je foto’s, hoe slechter je kans om vanavond nog van bil te gaan. Ook hier was de iPhone het meest sexy accessoire. Foto’s die met deze telefoon waren genomen, werden het vaakst als aantrekkelijk beoordeeld. Alle andere telefoon lieten mensen er onaantrekkelijker uitzien dat ze zijn. Het beste scoorden foto’s die met spiegelreflexcamera’s waren gemaakt.