Cole and Son behang: humor en traditie


Het behang van Cole & Son heeft zijn eigen, zeer interessante stijl. Een vleugje Britse humor in combinatie met een portie nostalgie zorgt voor een unieke selectie van speciaal behang. Alle behang heeft een onmiskenbare signatuur van prachtige patronen en motieven. Dat maakt het behang van Cole & Son tot echte blikvangers, De patronen geven elke kamer een heel speciale ervaring.

Cole & Son produceren al sinds 1875 wallpapers, waardoor ze een schat aan ervaring en een enorm archief aan historische behangpatronen hebben die keer op keer opnieuw worden uitgegeven, wat bewijst hoe tijdloos de Cole & Son wallpapers vandaag zijn.

De behangrollen zijn niet zozeer gebaseerd op de huidige mode en kortstondige kleurentrends, ze vertrouwen op duurzaamheid en tijdloosheid. De patronen zijn typische vertegenwoordigers van de hoogwaardige Engelse stijl.

Het behang van Cole & Son is modern non-woven materiaal van de hoogste kwaliteit. De ondergrond moet volledig glad en geschuurd zijn en vooraf worden geverfd met een gepigmenteerde achtergrond. Alle Cole & Son behangsoorten hebben echter een zeer grote materiaaldikte, waardoor het gemakkelijker wordt om een uitstekende afwerking te bereiken. Cole & Son-achtergronden kunnen met commerciële lijm worden behangen.

Als het gaat om het karakter geven aan een kamer, zijn behangrollen uit de Cole & Son de eerste keuze. Ze geven elke kamer zijn eigen persoonlijkheid, onnavolgbaar en stijlvol. Het behang zorgt voor een interessant spanningsveld tussen modern interieur en historische charme. Ver weg van de mainstream en altijd apart. Cole & Son-achtergronden passen niet, ze creëren iets nieuws.