Wii komt met seksspelletje


Je kon al tennissen, bowlen, vliegen en boogschieten. Maar nu kun je elkaar ook billenkoek geven of aan paaldansen doen met hulp van een Wii remote. Schokkend!

Spelletjesmaker Ubisoft heeft op YouTube een trailer gezet voor een nieuw spelletjesprogramma voor de Wii console. In het filmpje zien we twee aantrekkelijke stelletjes We Dare spelen, een ‘stout’ spelletje.

Aan de trailer te zien kun je elkaar spanken, bijna-tongzoenend een appel eten en aan paaldansen doen. Enig natuurlijk, maar ook een beetje risqué. Té risqué voor veel ouders, die er er schande van spreken dat het spelletje voor 12 jaar en ouder is. Moet je 14-jarige dochter straks over de knie bij de pukkelige buurjongen omdat ze op de Wii spelen?

Ubisoft brengt het spelletje – heel verstandig – voorlopig alleen in Europa uit. In de VS krijgen ze helemaal stuiptrekkingen als ze dit zien, zoals op het filmpje te horen is. Opmerkelijk genoeg is de trailer ondertussen van de Amerikaanse versie van YouTube verdwenen, maar nog wel voor Nederlanders te zien. Overigens met een eater egg op het einde dat suggereert dat het spelletje tot lesbische uitspattingen kan leiden.

Mogen we trouwens wel even constateren dat er eigenlijk niets nieuws onder de zon is als het gaan om riskante spelletjes voor jonge tieners?

Follow Faqtman on Twitter