Muziek in het zwembad


‘Cross branding’ noemen ze het ook wel. De naam van een zwembroek op elektronica zetten.  Het resultaat is leuk, maar zitten we er op te wachten?

De zwembroek heet Speedo, het stuk elektronica de Aquabeat. Het gaat om een waterdichte MP3-speler. De Aquabeat is bedoeld als muziekbron voor in het zwembad of op het strand. Het ding is waterdicht tot een diepte van 3 meter, zodat je er in de meeste gevallen aardig mee uit de voeten kan.

speedo

Bovendien blijft de Aquabeat drijven, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij tijdens het ravotten in de golven naar de bodem van de Noordzee zinkt.

De speler zelf is een lichte rubberen klomp met een gesp aan de onderkant zodat je hem kunt vastmaken aan een bikini of zwembroek. Ook is er een beschermband beschikbaar waarmee je de speler aan je arm kunt vastmaken. Dat zorgt in de zomer misschien wel voor een witte plek op je biceps.

Rubberen knoppen zorgen voor eenvoudige bediening, een chipje van 1 GB zorgt voor voldoende muziekplezier in het water. Een stevige hoofdtelefoon blijft ook tijdens het zwemmen op zijn plek.

Blijft er één vraag om te beantwoorden: wil je naar muziek luisteren tijdens het zwemmen?  Prijs 59 euro.