Scheten leiden tot schieten


scheet

Een scheet kan grote gevolgen hebben. Een windje leidde deze week tot vier gewonden, waarvan twee met schotwonden, drie arrestaties en een hoop gedoe. In het stadje Torrent, niet ver van Valencia liep een familie langs een terras waarop een andere familie zat. Een van de wandelaars liet een scheet.

Daarop liet een zoon van de familie die gezellig bij elkaar zat ook een flinke ruft. Dat leidde tot woorden en binnen korte tijd vlogen twee vrouwen in het gezelschap elkaar aan. Daarop pakte een van de mannen een wapen en schoot op leden van de andere partij.

De politie kwam, zag en arresteerde verschillende familieleden. Waarschijnlijk gaat het om een lang lopende vete tussen beide gezinnen. Niet minder dan vijftig agenten zijn naar Torrent gestuurd om de situatie te de-escaleren.

Overigens produceert een mens iedere dag tussen de 476 en 1491 milliliter flatulentie, afhankelijk van de persoon, zijn of haar darmflora en dieet. Meer dan 99 procent van de scheet stinkt niet, het zijn enkele edelgassen die de geur veroorzaken.