Bionische penis wordt functioneel


bionische penis

Een dezer dagen zullen een man en een vrouw seks hebben in een Londense hotelkamer. Het lijkt klein nieuws, maar het is een medische doorbraak. de man, Mo Abad, zal daarbij namelijk gebruik maken van een kunstmatige penis. Hij is zijn eigen lid sinds zijn 6e kwijt, toen hij betrokken was bij een auto-ongeluk. Abad is nu 43.

Hij kreeg 4 jaar geleden het kunstlid aangemeten, maar het heeft tot nu geduurd voordat het volledig functioneel was. Afgelopen jaar wilde Abad het al proberen, hij trouwde. Maar omdat de inwoner van Edinburgh zijn bruid niets vertelde, was de schrik op de huwelijksnacht des te groter.

Vandaar dat de functionaliteitstest nu zal plaatsvinden bij een professionele dame, Charlotte Rose. Zij is een voorvechtster voor de rechten van sekswerkers in Groot-Brittanniƫ. Ze zal de heer Abad niets in rekening brengen tijdens deze test.

Het kunstlid is een wonder van techniek. Bij een van de testikels is een knopje ingebouwd dat een hydraulisch systeem in werking kan zetten (foto) dat zorgt voor de juiste stand. Om het systeem zit huid dat is gehaald van de onderarm van Abad.